COMPARTIR

Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic respecte al partit davant el Zaragoza disputat al Nou Estadi, corresponent a la jornada 6 de Segona A.

Saja (8): Providencial. Va fer una aturada estel·lar que va evitar que el Zaragoza s’emportés els tres punts del Nou Estadi.

Gerard Valentín (7): Extrem. A la primera meitat va realitzar una bona centrada que va portar molt perill. A la segona, i amb el Nàstic amb el domini de la pilota, va tenir molta arribada a dalt creant bastant de perill.

Lopo (8): Capità. Sense portar el braçalet es va fer l’amo de la defensa; va fer un partit defensivament quasi perfecte.

Iago Bouzón (7): Segur. Va fer bona parella amb Lopo. Tret d’un parell de pilotes en les que va dubtar, va estar a l’alçada del que li demanava el partit.

Mossa (7): Correcte. Després d’uns partits dolents, va mostrar un bon nivell, però encara li falta per assemblar-se al de la temporada anterior.

Cordero (7): Sutil. Va jugar la pilota amb molt criteri sense complicar-se la vida, a un i dos tocs fent correr la pilota i els companys.

Madinda (9): Enorme. Es va fer l’amo del mig del camp. Va tallar pilotes per dalt i per baix, va repartir joc i es va oferir en tot moment. Partit completíssim del gabonès.

Lobato (7): Dominador. Va començar el partit participant molt i tenint molt de domini amb la pilota als peus. De mica en mica se li va anar acabant el gas fins que va ser substituït. Si el físic li permet aguantar els 90 minuts, pot ser un jugador important per a la reacció de l’equip.

Ferran Giner (8): Profund. A falta de trobar la millor versió de Mossa, va ser ell qui va aportar molta profunditat a l’equip per la banda esquerra.

Uche (7): Desafortunat. Va tenir als seus peus la primera victòria del Nàstic a la lliga, però va fallar el penal.

Àlex López (8): Batallador. Li va tocar ballar amb la més lletja, els centrals del Zaragoza. Tot-hi això va lluitar com el que més, va baixar moltes pilotes i ho va donar tot. El dia que li entri el gol serà el ‘killer’ que tant necessita l’equip.

Jean Luc (7): Elèctric. La seva entrada es va fer notar pel seu atreviment amb la pilota als peus, entrant per dins i deixant-li la banda a Gerard Valentín.

Rarshalla (6): Verd. Hi posa ganes i voluntat però li falta entrar a la dinàmica de l’equip. A mesura que vagin passant les jornades i tingui minuts podrà anar redreçant la seva situació a l’equip.

Vicente Moreno (7): Atrevit. Després del mal partit a Soria i tenint en compte que el rival era el Zaragoza va ser valent a l’hora de fer canvis a l’alineació, com canviar la parella de centrals.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar
wpDiscuz