COMPARTIR
Horaris de la J10 de la Liga 123.

En ple dia de partit contra tot un Real Zaragoza, la LFP ha fet públics els horaris de la desena jornada del campionat de la Liga123 en la qual el Club Gimnàstic haurà d’afrontar la visita del Real Valladolid el proper diumenge 16 d’octubre a partir de les 18.00h. en un partit que es disputarà al Nou Estadi de Tarragona.

Els de Vicente Moreno esperen arribar a l’enfrontament contra el conjunt val·lisoletà en millors condicions del que estan a dia d’avui, però això és una cosa que hauran de treballar en les quatre setmanes prèvies al xoc. El seu objectiu serà aconseguir un millor resultat que l’1-1 de la temporada passada on el gol d’Achille Emana va ser neutralitzat per Vincenzo Rennella aprofitant una errada defensiva de la defensa local. El gran handicap al que s’enfrontaran els grana serà que aquest Valladolid no és ni de bon tros el del passat curs.

En la resta de la jornada, cal destacar el duel a Montilivi entre el Girona FC i el Real Oviedo. A més a més, també gaudirem d’un Levante UDRCD Mallorca (GOL) i d’un Real ZaragozaElche CF (Movistar Partidazo). Per últim, mencionar el derbi andalús entre el Córdoba CF i el Sevilla Atlético.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar