Horaris de la 3ª eliminatòria de la Copa del Rei.

Ja es coneixen els horaris de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei, en la qual el Club Gimnàstic haurà de visitar el camp d’un ex Primera com el Rayo Vallecano. El partit es disputarà el proper dimecres 12 d’octubre a les 17.00h. al mític estadi de Vallecas.

El Rayo i el Nàstic mai s’han enfrontat a la Copa, si bé ho han fet en catorze ocasions a la Segona Divisió. Els set duels que s’han disputat en territori madrileny afavoreixen al conjunt local, tot i que en les darreres dues visites els tarragonins han sumat una victòria i un empat.

L’horari del xoc i el dia en el que es disputa –festa de la hispanitat- poden provocar que tot i ser entre setmana hi hagi una petita representació nastiquera al feu dels vallecans tal i com va succeir en la visita de fa quatre temporades al Plantío de Burgos. En aquella ocasió, els homes dirigits per Santi Castillejo van superar al conjunt burgalès per accedir als setzens de final del torneig del KO guanyant-se un doble enfrontament contra el Valencia.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar