COMPARTIR
Horaris de la vuitena jornada de la Liga123.

Com és habitual cada dimecres, la LFP ha anunciat els horaris oficials d’una nova jornada de la Liga 123. En aquest cas s’han conegut els de la novena jornada, en la qual el Nàstic visitarà a l’Elche CF el proper 8 d’octubre a les 18.00h al Martínez Valero. Aquest serà el primer dels tres partits que haurà d’afrontar l’equip de Vicente Moreno en poc menys d’una setmana.

La darrera visita dels grana a l’estadi il·licità es va saldar amb una derrota, la primera de l’anterior curs. El resultat va ser d’1-0, un marcador que s’ha repetit en els tres últims compromisos que han jugat ambdós contingents a terres valencianes. Ara bé, aquesta no és l’estadística que més ha de preocupar a l’aficionat nastiquer. I és que el Nàstic no ha estat capaç de guanyar en cap de les onze vegades que ha visitat l’imponent Martínez Valero, amb un balanç total de set derrotes i quatre empats.

La novena data del campionat, que aixecarà el teló amb el Reus Deportiu – CD Tenerife, disposa de dos partits estrella, l’Oviedo–Rayo Vallecano i l’Almería-Levante.

El primer serà televisat per Movistar Plus, mentre que el segon es transmetrà a través del canal GOL de la mateixa manera que el Sevilla Atlético–Zaragoza, la qual cosa ja ha començat a tenir repercussió a les xarxes socials, ja que el conjunt aragonès és un dels equips que més vegades s’han pogut veure de franc per cortesia de la plataforma de Mediapro.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar
wpDiscuz