COMPARTIR

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Municipal Santo Domingo, corresponent a la jornada 4 de Segona A.

Juan Delgado
El xilè s’ha mostrat incisiu en l’atac grana i, tot i gosar de poques ocasions de gol, ha connectat amb el centre del camp i ha aportat més profunditat ofensiva al joc de l’equip. Esperem que progressi en els propers partits.

Cordero
Comença a entendre’s amb Tejera i Madinda al centre del camp. Avui ha transmès bones sensacions, participant en jugades ofensives i enllaçant amb els davanters.

Xavi Molina
Avui la defensa ha mostrat una millor compenetració, sobretot entre els centrals. Malauradament, una imprecisió del canongí en el refús d’un xut ha propiciat el gol de l’Alcorcon. L’equip ha de fonamentar-se en la solidesa defensiva, doncs la millor manera per sumar punts passa per mantenir la porteria a 0.

Comentaris

avatar
wpDiscuz