Per primera vegada en el que portem de campanya, Vicente Moreno pot comptar amb els tres davanters centres purs de l’equip per afrontar la visita a l’Estadio de Santo Domingo, on els espera un Alcorcón que també persegueix la primera victòria del curs a la Liga 123 i que, evidentment, vol aprofitar el factor camp per aconseguir-ho.

Endur-se els tres punts cap a Tarragona és una tasca que ha de treballar tot el col·lectiu, però en especial la línia ofensiva que recupera a Álex López, Ikechwkwu Uche i Stèphane Emana. Els dos primers ja han debutat i ja s’han estrenat en partit oficial, mentre que el camerunès encara no ha tingut oportunitat de fer-ho per culpa dels problemes físics que arrossega des del final de la pretemporada.

Diumenge té l’oportunitat de fer acte de presència en aquest nou curs, i la possibilitat de reivindicar la seva figura a base de gols és un repte a la seva alçada, sempre i quan el tècnic valencià ho consideri oportú. La manca de gol ja no té excusa, la artilleria està a punt.

La recuperació dels atacants no és l’única notícia positiva per afrontar la quarta jornada del campionat de lliga. Els internacionals també estan de tornada i, per tant, estan a disposició d’un Vicente Moreno que no sembla que pugui comptar amb Cristian Lobato, Jean-Luc Assoubre i José Carlos, que segueixen arrastrant molèsties. De confirmar-se la seva absència, s’unirien als lesionats de llarga duració Manolo Reina i Manolo Martínez.

Així doncs, és molt probable que Lévy Madinda entri directament al’onze inicial per formar parella amb Sergio Tejera, que ja va disposar de minuts en la victòria a la Copa del Rei contra el Numancia. Amb tot, el dubte és el de si Vicente Moreno pensa repetir el 4-3-3 que va utilitzar davant el conjunt sorià o si torna al 4-2-3-1 que sembla haver-se consolidat al campionat domèstic. En funció d’això, podem veure a Wilfried Zahíbo o Juan Delgado completant el centre del camp, si bé no es pot descartar l’opció que el xilè arranqui des de la banda dreta per donar cabuda a Juan Muñiz o a Miguel Ángel Cordero, ambdós titulars en el duel de dimecres.

Els locals compten amb tot

Cosmin Contra disposa de tot el planter a la seva disposició per intentar aconseguir la primera victòria de la temporada a la Liga 123. De moment, els seus homes han sumat dos empats i una derrota que els situen a la 16ª posició amb dos punts, un menys que el Nàstic.

Tenint en compte que també venen de jugar i de guanyar a la Copa del Rei, el preparador romanès ha de tornar a fer rotacions i apostar pels futbolistes que s’estan imposant al campionat domèstic i que van descansar en el derbi davant el Getafe. Això sí, està per veure com afecta el fet d’haver jugat dijous a l’hora d’estructurar l’onze titular.

“ | Cosmin Contra: La victòria li ha vingut molt bé a l’equip. Hem guanyat en confiança, hem guanyat una setmana més de treball junts i esperem que ens serveixi per tractar de guanyar aquest diumenge. Espero que l’esforç físic que vam realitzar ahir –per dijous- no ens passi factura, però haurem d’esperar per veure com arribem”.

La novetat més important que pot presentar el conjunt madrileny és a la punta d’atac, on David Rodríguez, l’emblema i l’home gol del club que ja ha arribat a la xifra de 100 gols a la categoria de plata, és indiscutible. Per darrera, Sergio Aguza i Víctor Pérez, els encarregats de portar el timó de l’equip, també són fixes acompanyats, o bé de Manuel Sánchez, o bé de Daniel Toribio.

73778
Possibles alineacions.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here