COMPARTIR

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi davant el Numancia, corresponent als 1/64 de final de la Copa del Rei.

Dimitrievski
Excepte per la imprecisió en l’últim minut de partit que segur va provocar algun esglai entre els presents al Nou Estadi, el jove porter macedoni va fer un partit molt destacat, evitant en diverses ocasions el gol visitant. Si el Nàstic va arribar al final del temps reglamentari empatat a 0 és, en gran part, gràcies a ell.

Gerard Valentín
Va sortir de suplent al minut 80 i no va acabar el partit al ser expulsat per doble targeta groga al minut 112. És cert que l’arbitratge va ser nefast, però un jugador com ell ha de saber gestionar les situacions de cada partit, sobretot en eliminatòries decisives.

Conjunt arbitral
Gorka Saguéz i els seus assistents van tenir una actuació bastant desastrosa, sobretot tenint en compte que els jugadors van presentar un partit poc intens. Van exhibir un criteri poc acurat a l’hora de xiular les faltes i molta imprecisió a l’hora d’assenyalar els fores de joc.

Comentaris

avatar
wpDiscuz