Josep Mª Grau, representant del Nàstic a la seu de la FCF.

El Nàstic ja coneix el primer rival al qual s’haurà d’enfrontar a la Copa Catalunya després de que la Federació Catalana de Futbol hagi realitzat el sorteig dels quarts de final, eliminatòria en la qual entren en escena els equips que militen a la Liga 123. El primer obstacle al que hauran de fer front els grana  en el seu camí cap al tercer trofeu del torneig és la UE Sant Andreu, que des de la temporada passada es troba competint al GV de Tercera Divisió. El xoc es jugarà el dimecres 5 d’octubre al Narcís Sala en un hora encara per determinar.

D’aquesta manera, els de Vicente Moreno tornaran a visitar el feu del conjunt quadribarrat dues temporades després de la seva darrera visita. En aquella ocasió, van vèncer per la mínima amb un gran gol de David Rocha que va servir per venjar-se de la derrota de la primera jornada al Nou Estadi (0-1). Al final de la temporada ambdós equips van prendre camins diferents, uns direcció al futbol professional i els altres a Tercera.

Les altres dues eliminatòries restants ens han deparat els següents aparellaments: AE Prat – Girona FC i CF Gavà – UE Llagostera. El guanyador de la primera de les eliminatòries s’enfrontarà al CF Badalona, exempt en aquesta ronda, mentre que el de la segona s’enfrontarà al vencedor del Sant Andreu-Nàstic. Per tant, és possible que a semifinals tinguem un nou enfrontament entre els d’Oriol Alsina i els de Vicente Moreno.

Foto: fcf.cat

Comentaris

avatar