COMPARTIR
Horaris de la 8ª jornada de la Liga 123.

La LFP ha publicat els horaris de la vuitena jornada de lliga en la qual el Nàstic tancarà una exigent setmana davant el Sevilla Atlético després d’haver mesurat les seves forces amb dos dels galls de la categoria com són el Real Zaragoza i el Córdoba CF. El duel davant el filial sevillista es jugarà diumenge 8 d’octubre a les 16.00.h al Nou Estadi de Tarragona.

Per conèixer el darrer resultat entre tots dos equips cal remuntar-se fins a la temporada 2009/10, quan el conjunt grana vèncer per 1-3 a la Ciutat Esportiva José Ramón Cisneros amb el gol de Víctor Casadesús i la dobleta de Pape Diop. En aquell partit també va participar un tal Jordi Alba, a dia d’avui lateral del FC Barcelona i de la selecció espanyola. El cas és que en el global dels sues enfrontaments, els tarragonins han guanyat tres dels quatre enfrontaments amb el segon equip del Sevilla FC. En el que resta, en el primer de tots, els andalusos es van imposar per 2-0.

En la resta de la jornada, destaquen el derbi català entre el Reus Deportiu i el Girona i l’enfrontament entre el Real Zaragoza i el Córdoba. El millor partit però, serà a priori el Levante-Real Valladolid que es jugarà el mateix diumenge a les 12.00h.

 Foto: laliga.es

Comentaris

avatar
wpDiscuz