Portada Actualitat A guanyar-se el lloc

A guanyar-se el lloc

Oportunitat pels menys habituals

0
COMPARTIR

El Nàstic comença la seva aventura a la Copa del Rei aquest proper dimecres rebent al Nou Estadi a un Numancia al qual haurà de visitar en menys de dues setmanes en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Liga 123. Com és habitual, aquesta serà una competició on Vicente Moreno donarà l’alternativa als jugadors que estan tenint menys participació al campionat domèstic, tot i que l’absència dels lesionats i dels que es troben amb les seves respectives seleccions obligarà al tècnica valencià a disposar d’algun dels jugadors teòricament titulars o inclús dels futbolistes del planter que s’estan entrenant amb el primer equip aquesta darrera setmana a causa de les múltiples baixes que han afectat al vestuari.

Sigui com sigui, els grana hauran d’intentar mantenir-se vius en una competició que en el futur els pot deparar un aparellament amb un equip de la Primera Divisió, amb tot el que això suposaria econòmicament pel club, però sobretot perquè suposa una gran oportunitat perquè els jugadors de segona fila puguin anar acumulant minuts a les cames i estar en un òptim ritme competitiu per quan l’entrenador necessiti comptar amb la seva participació a la lliga.

“ | Vicente Moreno: Sempre és agradable jugar un partit de la Copa del Rei. Té molts al·licients perquè sempre, independentment de que hàgim tingut alguna baixa, són oportunitats per a poder mostrar-se en un altre partit, agafar bones sensacions, poder passar una eliminatòria, de poder jugar al teu camp davant la teva afició, que si vas passant et toca un equip important i per tant ho afrontem amb moltes ganes i molta il·lusió”.

Un onze ben diferent

Davant el Numancia podríem veure fins a set novetats en l’onze de Vicente Moreno. La no presència d’alguns jugadors que a dia d’avui són suplents com Stole Dimitrevski, Otar Kakabadze, Mohammed Djetei, Stèphane Emana i Ikechukwu Uche no impedirà que el de Massanassa faci una revolució en l’equip titular, tot i que sempre disposant d’un bloc que sigui competitiu. L’únic problema amb el qual es pot trobar l’entrenador valencià és a l’hora d’assignar la plaça de davanter centre, ja que Álex López encara arrastra molèsties.  En aquest sentit, el jove davanter de la Pobla de Mafumet, Daniel Ojeda, té tots els números per entrar novament a la convocatòria i inclús en l’onze titular.

“ | Vicente Moreno: ja som de per si una plantilla llarga, i és veritat que tenim alguna baixa, però encara així som gent suficient. A partir d’aquí, tenim gent del filial per tirar d’ells quan ho necessitem. Tenim jugadors molt joves que poden aportar al primer equip si es requereix. Demà farem la valoració i en funció de les necessitats tirarem del filial. Algú vindrà segur”.

D’altra banda, les altres novetats que pot presentar el conjunt tarragoní en la seva compareixença oficial al torneig del KO van des de la porteria fins a la davantera, on Rharsalla pot ser el principal obstacle del ja mencionat Daniel Ojeda. José Perales, Albert Lopo, Iago Bouzón, Miguel Ángel Cordero, José Carlos, Elvir Maloku i Jean-Luc Assoubre es presumeixen com les altres novetats.

En busca de la primera victòria

De la mateixa manera que el Nàstic, el Numancia de Jagoba Arrasate tampoc sap el que és guanyar en aquesta nova temporada. En les tres primeres jornades de lliga suma una derrota i dos empats –en aquest ordre- que el mantenen en la 18ª posició. No obstant, la Copa del Rei és un altre història i el que hagi succeït fins ara al campionat domèstic no serveix absolutament de res. Si els locals planegen presentar un equip pràcticament nou, el conjunt sorià no serà menys.

“ | Jagoba Arrasate: És una competició que m’il·lusiona. És veritat que ara sembla que és un torneig que està entre mig i després segons vas passant et vas il·lusionant, però perquè arribin aquestes rondes primer has de passar aquestes. Estic pensant en passar demà, que la següent eliminatòria a ser possible que ens toqui a casa i després poder jugar davant un Primera. La Copa m’agrada, als jugadors també hi anem a per totes”.

Amb les úniques baixes per lesió de Dani Calvo i Jairo Morillas, l’entrenador basc sí té l’oportunitat de presentar un onze completament diferent al que va empatar en l’últim compromís contra l’Alcorcón. En aquest previsible equip titular podrien tenir cabuda alguns noms com els de Pedro Orfila, Adrián Ripa, Eneko Capilla, Alberto Escassi, Marc Pedraza, Pablo Valcarce i Manu del Moral.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar
wpDiscuz