Portada Actualitat La primera victòria davant el pitjor rival

La primera victòria davant el pitjor rival

El líder arriba al Nou Estadi

0
COMPARTIR

El de diumenge és el primer partit TOP de la temporada a Can Nàstic. La visita d’un ex Primera com és el Levante UD i el seu gran inici en el present curs amb sis punts de sis possibles ho justifiquen. Els valencians han aconseguit per partida doble el que encara no coneix el conjunt local, la victòria, una victòria que es resisteix i que és necessària per poder canviar la dinàmica de les dues primeres jornades on la millor noticia ha sigut la seva capacitat de reacció i el no rendir-se en cap moment davant un marcador desfavorable. El context del duel no és el més positiu, doncs la quantitat de baixes que té Vicente Moreno junt amb la dificultat que presenta el rival són dos factors que obliguen al Nàstic a fer relluir d’una vegada per totes la seva millor versió, aquella que va demostrar la passada campanya i que tantes alegries li va brindar.

Les lesions i el Virus FIFA deixen sis absències

El preparador local ha d’afrontar el matx sense poder comptar amb alguns dels jugadors amb més al centre del camp com són Sergio Tejera, Cristian Lobato i Lévy Madinda. Els dos primers encara no s’han recuperat de les molèsties físiques que els van impedir participar en el partit de l’Alcoraz mentre que el segon es troba concentrat amb la selecció nacional de Gabón. Els altres futbolistes que també es perden el matx per compromisos internacionals són Stole Dimitrevski, Otar Kakabadze i Mohammed Djetei. D’altra banda, tampoc s’espera la presència de dos dels davanters de l’equip com són Ikechukwu Uche i Stèphane Emana, que no han pogut entrenar-se amb normalitat durant tota la setmana.

 “ | Vicente Moreno: Habitualment quan tens tota la plantilla disponible és quan pots tenir dubtes a l’hora una convocatòria o un onze i aquesta setmana, per contra, la convocatòria esta feta i l’onze en algunes posicions també. Així que dubtes pocs”.

Incògnita a la sala de màquines

Sense Tejera i Madinda disponibles, les opcions per formar el centre del camp són infinites. Davant el Lugo, Wilfried Zahíbo va ocupar la posició de MC posicional que en el partit següent contra el Huesca va recaure en Xavi Molina, que va abandonar l’eix de la defensa en favor d’Albert Lopo. Sembla difícil pensar que el francès i el de La Canonja puguin actuar junts en el doble pivot, ja que mancaria la figura d’un jugador creatiu com pot ser el cas d’un Juan Muñiz que finalment s’ha quedat a Tarragona i que diumenge pot gaudir d’una gran oportunitat per realitzar una actuació important que li asseguri ser important en els propers enfrontaments. L’alternativa d’utilitzar a Miguel Ángel Cordero sembla quedar descartada perquè físicament no està per competir.

El Levante arriba amb tot

Juan Ramón López Muñiz compta amb tots els seus efectius per intentar prolongar l’estat de gràcia amb el qual ha arrancat la temporada i sumar així la tercera victòria consecutiva en el mateix número de partits. Les victòries davant el Numancia (0-1) i sobretot contra l’Alcorcón (2-0) donen crèdit a un dels favorits per assolir l’ascens a la Primera Divisió. De moment, el balanç és de cero gols en contra i tres a favor, dos d’ells d’un Roger Martí que ha tornat a Orriols per la porta gran després de sortir cedit en tres ocasions. Per potencial i qualitat no serà.

“ | Article relacionat: Viatge d’anada i tornada“.

L’únic dubte del preparador asturià de cara al duel davant el Nàstic és a la porteria. L’absència d’Àlex Remiro, que es troba concentrat amb la selecció espanyola sub-21, provoca que Raúl Fernández –recuperat d’una lesió- o Jorge Ruiz “Koke” –del juvenil- puguin debutar a la Liga 123. En un altre ordre de coses, el veterà Pedro López pot complir a Tarragona el seu partit número 100 amb la samarreta granota sempre i quan el seu tècnic ho consideri oportú.

73293
Possibles equips titulars.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar