Visita sempre exigent al Nuevo Arcángel

El Nàstic visitarà el Córdoba el dissabte 24 de setembre

Si ahir coneixíem el dia i l’hora de l’enfrontament davant el Real Zaragoza, avui hem sabut l’horari del xoc de la setena jornada del campionat nacional de la Liga 123 en la qual el Nàstic visitarà al Córdoba CF el dissabte 24 de setembre a les 18.00h en un partit que es jugarà al Nuevo Arcángel i que servirà per posar punt i final a una setmana molt llarga en la qual els grana hauran de disputar tres partits en menys de set dies.

La visita a la província andalusa serà un dels reptes a batre per al conjunt de Vicente Moreno, ja que no guanya al feu cordovès des de la temporada 2005/06 –sí, la de l’ascens a Primera Divisió- en un partit corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei i que va finalitzar amb un marcador de 0-3 gràcies als gols de Diego Torres, Codina i Bolo. Des de llavors, els tarragonins han encadenat tres empats i tres derrotes –en aquest ordre-, l’última la de la passada campanya quan van caure per 2-0 amb les dianes de Fidel Chaves i Florin Andone, dos jugadors que ja no es troben en la disciplina d’un Córdoba que no obstant es presumeix com un dels equips que han de lluitar per la zona noble de la taula classificatòria.

Pel que fa la resta de la jornada, el Getafe-Girona és a priori el millor partit del cap de setmana. De totes maneres no podem menysprear altres enfrontaments com l’Elche-Levante, el Cádiz-Real Oviedo o el duel que tancarà la jornada entre el Reus Deportiu i el Rayo Vallecano.

Foto: lfp.es

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here