Horaris de la sisena jornada de lliga a la Liga 123.

La Lliga de Futbol Professional ha publicat els horaris de la sisena jornada del campionat nacional de la Liga 123 en la qual el Club Gimnàstic rebrà la visita d’un dels equips més importants de la categoria com és el Real Zaragoza. En aquesta ocasió, els grana disputaran el primer partit entresetmanal del nou curs en un horari digne de la Primera Divisió, ja que el duel es jugarà dimarts 20 de setembre a les 22:00h al Nou Estadi de Tarragona.

L’hora fixada per la LFP de cara a l’enfrontament davant el conjunt aragonès pot provocar que es vegi una de les pitjors entrades de la temporada. El fet de jugar a mitja setmana i que en aquesta ocasió el partit sigui televisat en obert (GOL) són els dos factors que poden contribuir a una hipotètica pobre assistència al coliseu grana. Per aquest motiu, es molt possible que el club decideixi fer algun tipus de promoció per incitar a l’afició a que faci acte de presència i esperoni a l’equip per poder vèncer junts al quadre dirigit per Luis Milla.

En la resta de la jornada, destaquen l’Alcorcón-Córdoba que es disputarà el mateix dimarts a les 20.00h, el Real Oviedo-Reus Deportiu i el derbi madrileny entre el Rayo Vallecano i el Getafe. Aquets dos últims enfrontaments es jugaran en la sessió del dijous a les 20.00h.

Foto: lfp.es

Comentaris

avatar