Necessita jugar i sumar minuts

Carlos García marxa cedit al Atlético Sanluqueño

El Nàstic ha fet oficial la que ha de ser la darrera baixa d’aquest mercat de fitxatge que finalitza avui mateix i que excepte una sorpresa majúscula no provocarà cap més entrada i sortida al conjunt tarragoní. Carlos García és doncs l’últim jugador en abandonar el planter i ho fa per recalar en forma de cessió al Atlético Sanluqueño del grup IV de la Segona Divisió B.

Amb l’anunci de Miguel Ángel Cordero, el migcampista andalús tenia tots els números per sortir cedit a un equip d’inferior categoria. Ambdós són jugadors molt semblants en quant al perfil futbolístic es refereix i només un tenia cabuda en els plans de Vicente Moreno. Els 22 anys de l’ex jugador del Real Betis ‘B’ contrasten amb les 28 primaveres del seu paisà i sobretot amb la seva experiència en el futbol internacional, concretament a Grècia.

Així doncs, Carlos García fa les maletes per aterrar a Sanlúcar de Barrameda, ciutat ubicada a la província de Càdis i a la qual també han arribat dos dels seus companys a la Pobla de Mafumet com Joaqui del Moral i Marcelo Villaça. El ja ex jugador grana té l’objectiu de fer-se un lloc en l’onze inicial del tècnic Juanito Gutiérrez –ex futbolista del Real Betis entre d’altres- per sumar minuts i tornar a Tarragona amb opcions de formar part del primer equip del Nàstic.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here