COMPARTIR

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit a l’Alcoraz davant el Huesca, corresponent a la jornada 2 de Segona A.

Saja
Exceptuant dues jugades, ha tingut un partit relativament senzill. Tot i que potser podria haver fet alguna cosa més en el gol encaixat, posem en valor l’aturada a l’últim minut, ja amb el marcador empatat, que serveix per no marxar sense puntuar del Alcoraz.

Rharsalla
Si bé la setmana passada va participar poc en els 60 minuts que va disputar, avui el marroquí ha aportat pressió ofensiva en els pocs minuts que ha tingut avui i la seva insistència ha estat recompensada amb el gol de l’empat.

Suzuki
Tot i que el partit no ha estat bo a nivell defensiu, el japonès ha estat desubicat i poc encertat en moltes de les jugades de perill de la SD Huesca. Tota la defensa ha de recuperar la compenetració de l’any passat per tal d’assegurar la porteria a zero.

Comentaris

avatar
wpDiscuz