El virus FIFA a Can Nàstic

Danys col·laterals; el virus FIFA ataca de nou

Tenir en nòmina a tretze jugadors de diferent nacionalitat és una aposta un tant arriscada, si bé el temps serà l’encarregat de dir si Emilio Viqueira ha encertat o no un cop es conegui el destí final del Nàstic en la temporada que acabem d’encetar. Un dels handicaps d’aquest fet és que la disputa dels partits internacionals poden afectar, amb més o menys gravetat, als plans d’un Vicente Moreno que perdrà a quatre jugadors del planter per al duel de lliga davant el Levante i pel de la Copa del Rei davant el Numancia.

Els futbolistes en qüestió són Stole Dimitrievski, Otar Kakabadze, Mohammed Djetei i Lévy Madinda. Dels quatre, l’absència del gabonès és la més significativa. Sense ell, el preparador valencià perdrà a una peça clau al centre del camp, un element que potencia la zona de màquines tant en l’aspecte defensiu com en l’ofensiu. Els altres tres jugadors de moment  tenen un rol secundari que hauran d’intentar canviar un cop tornin de les seves respectives seleccions sabent que no hauran pogut aprofitar l’oportunitat que sempre representa per aquets casos el torneig del KO.

Djetei i Madinda posaran rumb al continent africà per jugar amb els combinats de Camerun i de Gabon amb els quals disputaran dos duels, un de classificació per la Copa Àfrica de Nacions i posteriorment un amistós que enfrontarà als seus dos combinats nacionals. En el primer dels casos, els lleons indomables jugaran contra Gambia mentre que les panteres negres faran el mateix davant Sudan.

Pel que respecta a Dimitrievski i Kakabadze, ambdós marxen amb les seleccions de Macedònia i Geòrgia respectivament per disputar la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018. Els macedonis viatjaran fins a Albània per mesura les seves forces contra una de les agradables sorpreses de la darrera Eurocopa, mentre que els georgians actuaran de local davant la visita d’Àustria.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...