COMPARTIR
Horaris de la J5 de la Segona Divisió.

La LFP ha fet públics els horaris de la quarta jornada de la Liga 1|2|3| que es disputarà entre el 17 i el 18 de setembre i en la qual el Nàstic serà protagonista del partit que servirà per encetar el cap de setmana i que l’enfrontarà al CD Numancia de Jagoba Arrasate. El match es jugarà al Nuevo Estadio de Los Pajaritos a les 16.00h.

D’aquesta manera, els grana estrenaran una franja horària inèdita en les darreres temporades, concretament des de la 2012/13 en la qual ja es trobaven a la Segona Divisió B. L’últim partit que van disputar en aquesta hora va ser el 24 de març del 2012 quan van guanyar sorprenentment al Rico Pérez de Alicante davant un Hércules que va acabar disputant la promoció d’ascens a Primera Divisió. Aquell dia, Fernando Morán va ser l’heroi del conjunt dirigit per Jorge D’Alessandro amb una dobleta.

En quant a l’enfrontament amb el quadre sorià, els homes de Vicente Moreno voldran, com a mínim, repetir el mateix resultat de la passada temporada quan van aconseguir esgarrapar un punt amb el gol al temps de descompte de Marcos de la Espada que va servir per neutralitzar el tant inicial de Álex Alegría. De la mateixa manera que en el curs anterior, el Numancia serà un dels dos rivals als quals el Nàstic haurà de visitar de forma consecutiva.

Pel que fa el global de la jornada, la quarta data del campionat tindrà diversos partits grossos que posaran cara a cara a alguns dels favorits de cara a l’ascens. En aquesta nòmina de duels destaquen el Córdoba-Levante, el Getafe-Real Oviedo, el Real Zaragoza-Alcorcón i el Mallorca-Girona. Un menú gens menyspreable per qualsevol aficionat de la categoria.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar