Jugarà amb el filial de Segona Divisió

Fabrice Ondoa marxa cedit al Sevilla

Una vegada el club ha fet oficial els fitxatges de Solte Dimitievski i Sebastián Saja, el que s’ha confirmat és la sortida en forma de cessió d’un Fabrice Ondoa que buscarà a Sevilla els minuts que no li han pogut assegurar a Tarragona. Allà jugarà amb el segon equip del conjunt hispalense, que enguany retorna a la categoria de plata del futbol estatal i que ja compta amb un ex grana com Giorgi Aburjania.

Davant la impossibilitat de poder discutir-li la titularitat a Manolo Reina, el porter camerunès va demanar al club que li facilités una sortida per evitar veure frenada la seva progressió.  Sabent del seu gran potencial, la direcció esportiva va acceptar la petició del jugador, la qual cosa l’obligava a acudir al mercat per buscar un segon porter amb el qual completar el planter.

La inesperada greu lesió de Manolo Reina en el darrer amistós davant el FC Barcelona ‘B’ semblava obrir una via insospitada que feia pensar en una possible continuïtat d’Ondoa, però el cert és que aquesta mai ha sigut una opció real per al tècnic Vicente Moreno. El de Massanassa sembla que prefereix entregar-li les claus de la porteria a un porter veterà i experimentat i per aquesta raó ha arribat el ex del Racing Club d’Avellaneda, Sebastián Saja (37 anys).

El retorn no està assegurat

El contracte de cessió que han pactat el Sevilla i el Nàstic inclou una clàusula on el conjunt andalús es guarda una opció de compra que es podrà fer efectiva en qualsevol moment de la temporada. El més lògic és que un cop finalitzi el present curs, la direcció esportiva del club valori pagar un traspàs pel seu fitxatge en funció del rendiment. En aquest sentit, és poc probable que Monchi deixi escapar l’oportunitat d’invertir en un futbolista amb la projecció de Fabrice Ondoa, tant per incorporar-lo en un futur al primer equip com per intentar generar un benefici econòmic en el global de l’operació. Tot anirà en funció de la bona feina que faci el jugador format a la Masia amb el filial sevillista.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here