COMPARTIR
Sebastián Saja en la seva etapa al Racing Club.

Ni 24 hores ha tardat el club en anunciar el fitxatge del segon porter que arribarà a Tarragona per reemplaçar la lesió de Manolo Reina i la sortida en forma de cessió de Fabrice Ondoa. Després de fer oficial l’arribada de Stole Dimitrevski, ha sigut el propi Josep Mª Andreu el que ha confirmat el nom del nou reforç grana en la presentació de Juan Delgado i Ikechukwu Uche. Es tracta del veterà porter argentí Sebastián Saja, que amb 37 anys torna al futbol espanyol per posar la seva experiència al servei d’un equip que s’ha quedat orfe d’un referent sota pals.

El nou porter grana destaca per la seva bona col·locació i per aguantar francament bé en els 1×1, tant amb les mans com amb els peus, provocant la desesperació del davanter rival. A més, com a bon argentí no dubta ni un segon en sortir a caçar les pilotes aèries.

El que fos porter del Rayo Vallecano, del Córdoba CF, l’AEK d’Atenes i el Brescia italià, iniciarà la seva cinquena aventura a Europa després de finalitzar el seu compromís amb el Racing Club d’Avellaneda, equip amb el qual va aixecar el seu darrer trofeu al 2014. Bastants anys abans ja havia celebrat una Copa Mercosur  i un Campionat Clausura (2001), una Copa Sudamericana (2002), un Campionat Gaúcho (2007) i una Copa de Grècia (2011). Per tant, estem davant un futbolista que ja sap el que és assaborir l’èxit en diferents ocasions, tot i que també li ha tocat viure la cara amarga del futbol amb dos descensos, ambdós en els dos equips espanyols en els quals ha militat: Rayo Vallecano (2004) i Córdoba CF (2005).

Després d’haver militat les últimes cinc temporades a la Academia, el “Chino” Saja ha trobat en el Nàstic la seva darrera oportunitat de jugar al futbol professional. I és que un cop va finalitzar el seu contracte amb el quadre argentí va deixar entreveure que podia estar pensant en penjar les botes: “si no hay una oferta que me seduzca, me retiro” va reconèixer ara fa un més al mitjà radiofònic de Fox Sports. Ara només queda per veure quina serà la primera opció de Vicente Moreno per al debut en lliga davant el Lugo.

Foto: infobae.com

Comentaris

avatar