Stole Dimitrievski en un entrenament amb el Granada.

No s’ha fet esperar. Tan sols tres dies després de produir-se la greu lesió de Manolo Reina – de 4 a 5 mesos de baixa-, la direcció esportiva encapçalada per Emilio Viqueira ha tancat el fitxatge del que en principi ha de ser el seu substitut, Stole Dimitrievski. Amb 21 anys, el porter nascut a Kumanovo (Macedònia) arriba procedent del filial del Granada CF i firma per dues temporades amb l’entitat tarragonina.

El nou futbolista del Nàstic va donar els seus primers passos com a professional al Rabotnicki Skopje de la lliga macedònia, des del juvenil fins al primer equip. El seu debut oficial a la Prva Liga es va produir al 2009 quan només tenia 16 primaveres, tot un indicatiu del seu potencial i de la seva projecció. De fet, en la seva darrera temporada al club dels romàntics (2011/12) va jugar no només al campionat domèstic, sinó també tota la fase de classificació de la Europa League on la Lazio li va privar de jugar la fase de grups.

Durant el transcurs d’aquella campanya, i una vegada arribat a la majoria d’edat, Dimitrevski va firmar un contracte amb l’Udinese italià en el qual mai va arribar a jugar ja que a través de la família Pozzo va recalar al Granada CF, que al seu torni el va cedir al segon equip del Cádiz CF per completar la segona volta del campionat al G10 de la Tercera Divisió. A la temporada següent es va convertir en el tercer porter de l’equip nassarita i en el porter titular del seu filial amb el que posteriorment assoleix l’ascens a la categoria de bronze.

En l’exercici 2014/15, i sota de la mà de Joaquín Caparrós, fa el seu debut oficial a la Primera Divisió en la primera jornada de lliga davant el Deportivo de la Coruña a causa de l’absència per lesió de Roberto Fernández i Oier Olazábal. Després de completar aquella i la següent temporada amb el segon equip, el futbolista macedoni no ha volgut deixar passar l’oportunitat que li ha brindat el Nàstic de poder jugar en una categoria superior. El futur porter titular de la selecció absoluta de Macedònia –ha jugat en totes les categories inferiors- es converteix d’aquesta manera en la primera opció de Vicente Moreno pel debut davant el Lugo abans de l’aterrament de Sebastián Saja.

Foto: vavel.com

Comentaris

avatar