COMPARTIR
Horaris i operadors per la 2R de la Copa del Rei.

El Nàstic s’estrenarà al torneig del KO el proper 7 de setembre a les 19.00h davant el CD Numancia en un partit que es disputarà al Nou Estadi de Tarragona i que es podrà veure per televisió al canal LaLiga de BeinSports.

Els de Vicente Moreno rebran entre setmana al conjunt sorià tres dies després de fer el mateix amb el Levante en el partit corresponent a la quarta jornada del campionat nacional de lliga. Per tant, jugaran dos partits consecutius a casa en menys de quatre dies, la qual cosa sempre és motiu de celebració per part de l’afició. Posteriorment, visitaran el camp de l’Alcorcón per completar una exigent setmana amb tres compromisos.

Els duels estel·lars en aquesta segona eliminatòria de la Copa del Rei es reparteixen en els tres dies de competició. Dimarts es podrà gaudir d’un AlmeríaRayo Vallecano, dimecres d’un Real ZaragozaReal Valladolid i dijous amb el derbi madrileny entre l’Alcorcón i el Getafe.

Cal recordar que si el conjunt tarragoní és capaç de superar al Numancia i avançar a la següent eliminatòria, s’enfrontarà novament a un equip de la mateixa categoria en la darrera ronda abans de que entrin en lliça els equips de la Primera Divisió que no disputen competicions continentals.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar
wpDiscuz