Horaris i operadors per la J4.

Ja es coneixen els horaris de la quarta jornada de LaLiga 1,2,3 en la qual el Club Gimnàstic afrontarà el segon desplaçament de la temporada i el primer dels tres que realitzarà a la capital al llarg del curs. L’AD Alcorcón serà el primer rival madrileny dels homes de Vicente Moreno, que visitaran l’Estadio de Santo Domingo el diumenge 11 de setembre (18.00h) coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya.

Aquest serà el sisè partit que disputin tots dos equips en un campionat oficial. I és que no va ser fins a la campanya 2010/11 quan es van creuar els seus camins amb l’històric ascens de l’Alcorcón a la Segona Divisió. Per tant, enguany s’enfrontaran per quarta vegada en terres madrilenyes. En clau grana, els anteriors compromisos s’han resolt amb una derrota, una victòria i un empat, el de la passada temporada amb un gran gol de Lévy Madinda que va servir per contrarestar el tant inicial de José Campaña.

Els altres duels més destacats del quart cap de setmana de competició són el que es disputarà dissabte entre el Levante UD i el Real Zaragoza i els dos que iniciaran i finalitzaran la sessió dominical, el Rayo Vallecano – RCD Mallorca i el Girona CF – UD Almería respectivament.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar