Horaris de la J3 de la Liga 1,2,3.

La LFP ha fet públic l’horari de la tercera jornada de la Liga 1,2,3 en la qual el Club Gimnàstic jugarà el seu segon partit com a local davant la visita d’un ex Primera Divisió, el Levante UD. El xoc davant el conjunt valencià es disputarà el diumenge 4 de setembre (18.00h) al Nou Estadi de Tarragona.

L’últim duel entre tots dos equips es va produir a la temporada 2009/10, quan els locals es van imposar per un escandalós 6-1 al Ciutat de València. El jove Álex Cruz va salvar l’honor dels tarragonins en el dia en el qual Luis César Sampedro estrenava la seva segona aventura al capdavant de la nau grana. En el duel de la primera volta, Rubén Navarro va donar la victòria al Nàstic des del punt de penal en el que per tant és fins a dia d’avui el darrer partit que ha vist el Nou Estadi amb aquets dos contingents sobre la gespa.

La tercera data del campionat ens deixa altres duels d’especial interès com la UD Almería-Rayo Vallecano, el Real Valladolid-Girona FC o el derbi aragonès entre el Real Zaragoza i la SD Huesca que es podrà veure pel canal Movistar Partidazo mentre que el partit del Nàstic només es podrà veure per Orange TV i Telecable a falta de conèixer si les altres operadores també es decidiran a donar la Liga 1,2,3.

Foto: lfp.es

Comentaris

avatar