Primer desplaçament de la temporada

Huesca-Nàstic, diumenge 28 a les 19.00h

La LFP ha publicat els horaris de la segona jornada de la Liga 1,2,3 que es disputarà del 26 al 28 d’agost i en la qual el Nàstic afrontarà el primer desplaçament de la temporada per viatjar al camp de la SD Huesca el diumenge 28 a partir de les 19.00h.

En la seva última visita a l’Alcoraz, els homes de Vicente Moreno van caure per 2-0 en un dels pitjors partits de la passada temporada on els errors en defensa i l’escassa producció en atac van resultar claus. La campanya anterior, els grana van treure un marcador de 0-0 en l’anada de la final del play-off que van disputar els campions de cada grup a la Segona Divisió B. El xoc es podrà visualitzar a LaLiga2tv, la plataforma mitjançant la qual es podran seguir tots aquells enfrontaments que no vagin per les autonòmiques, el canal GOL o per Movistar Plus.

La segona data del campionat s’iniciarà divendres amb el Getafe CF – CD Numancia i finalitzarà diumenge amb el gran duel del cap de setmana entre el Cádiz CF i el RCD Mallorca. Els duels més destacats són el Real OviedoUD Almeria, el Girona FCElche CF i el Rayo VallecanoReal Valladolid.

Foto: lfp.es

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here