COMPARTIR
Cláudio Pitbull entrenant amb l'equip a Peralada.

La direcció esportiva del Nàstic haurà de seguir treballant per trobar el ‘9’ que tant anhela l’afició, el jugador cridat a marcar diferències a la davantera i en conseqüència en la sempre competida Segona Divisió, després de que Cláudio Pitbull no hagi sigut capaç de convèncer al cos tècnic de les seves possibilitats en les dues darreres setmanes en les quals ha format part de la pretemporada junt amb la resta del planter.

Amb 34 anys i més d’una temporada i mitja sense jugar a nivell professional, el brasiler tenia molt difícil poder firmar un contracte amb la disciplina tarragonina. Tot i això, cal destacar que ha sigut un dels futbolistes que millor ha jugat en el duel contra la Pobla de Mafumet (1-0).

Amb la marxa de l’ex jugador del Vitoria de Setúbal, Vicente Moreno compta amb Álex López, Stèphane Emana i Rayco García com els únics davanters de l’equip, tenint en compte que aquest últim és més un mitja punta que no pas una referència ofensiva.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar
wpDiscuz