Nàstic-Numancia per encetar la Copa del Rei

Els grana debuten com a local al torneig del KO

0
Victòria en el debut de la passada edició.

Aquest migdia s’han sortejat la primera i la segona eliminatòria de la Copa del Rei en les quals entren en lliça els equips de Tercera, Segona B i Segona Divisió. El Nàstic, que entra directament a la segona ronda com tots els equips que conformen la categoria de plata en aquesta nova temporada 2016/17, ha quedat emparellat amb el CD Numancia en un partit que es disputarà el 7 de setembre al Nou Estadi de Tarragona.

Així doncs, els homes de Vicente Moreno rebran al conjunt sorià 12 dies abans d’enfrontar-se en el duel corresponent a la cinquena jornada de LaLiga2 que tindrà lloc al Nuevo Estadio de los Pajaritos. Si aconsegueixen imposar-se a l’equip dirigit per Jagoba Arrasate, s’enfrontaran novament a un equip de la Segona Divisió en l’última eliminatòria abans de que entrin els equips de Primera que no disputen competició europea.

Com a dada d’interès, cal destacar que el Nàstic encadena tres campanyes consecutives debutant amb bon peu al torneig del KO. La darrera vegada que els tarragonins van caure a les primeres de canvi es va produir en l’edició 2012/13 quan van perdre al camp de l’AE Prat per un ajustat 2-1. Pel contrari, l’èxit més important a la competició copera va ser el doble enfrontament amb el Valencia als 1/16 de final de la temporada següent.

Emparellaments 2ª eliminatòria de la Copa del Rei.
Emparellaments 2ª eliminatòria de la Copa del Rei.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar