COMPARTIR
Rharsalla en un partit amb l'Olimpic Donetsk.

Probablement no trobarem cap equip en tota LaLiga2 que s’hagi reforçat amb tants fitxatges internacionals com ho ha fet el Nàstic fins a dia d’avui. Després de reforçar la defensa i el centre del camp amb homes com Mohammed Djetei, Otar Kakabadze, Wilfried Zahibo i Lèvy Madinda, ara ha sigut el torn de progressar en l’aspecte ofensiu on, a banda de José Carlos –únic fitxatge nacional-, han arribat dos jugadors que augmenten la nòmina de futbolistes estrangers amb la qual compta l’entitat tarragonina. Elvir Maloku i Mohammed Rhrasalla són els dos jugadors que reforcen les bandes de l’equip de Vicente Moreno a l’hora que es discuteixen per veure quin dels dos és el fitxatge més random del Nàstic i de tota la categoria de plata.

Elvir Maloku és un extrem esquerra de nacionalitat croata, tot i que juga amb la selecció d’Albania, que arriba a Tarragona després de rescindir el seu contracte amb el HNK Hajduk Split de la Prva Hrvatska Nogometna Liga. En la darrera campanya ha disputat un total de 35 minuts entre Lliga, Copa i fase prèvia de la Europa League, en els quals ha marcat tres dianes. Amb només 20 primaveres, es pressuposa com un reforç força interessant ja que per la seva condició d’ambidextre pot actuar per les dues bandes. És molt tècnic i disposa d’un xut sec capaç de sorprendre als porters rivals.

D’altra banda, Mohammed Rhrasalla arriba procedent de l’Olimpic Donetsk de la Premier League d’Ucraïna, club al qual ha estat vinculat en les últimes tres temporades. Nascut a Oujda (Marroc), el jove extrem de 22 anys va començar la seva carrera esportiva a les files del Huétor Tájar de la Tercera Divisió espanyola, si bé va donar els primers passos al desaparegut Granada 74. Disposa de la doble nacionalitat, espanyola i marroquina, i per tant no ocuparà plaça d’estranger. Per les seves condicions futbolístiques, estem davant un fi estilista que recorda a l’estrella del Leicester City, Riyad Mahrez.

Amb Maloku i Rhrasalla com a jugadors grana, la direcció esportiva encapçalada per Emilio Viqueira treballa a contrarellotge per tancar l’incorporació del tercer porter i la del golejador que ha de completar la davantera. A més, segons apunta el Diari de Tarragona, Juan Delgado (Colo-Colo) podria ser el proper fitxatge del Nàstic.

Fotofpl.ua

Comentaris

avatar