El Nàstic confirma quatre amistosos més

La pretemporada queda pràcticament tancada

0
Primer entrenament a Peralada.

Vicente Moreno vol arribar en el millor estat de forma possible al debut lliguer davant el CD Lugo per començar amb bon peu el seu quart projecte com a entrenador del Nàstic,i és per això que ha volgut tancar quatre partits més, a banda dels ja confirmats, per poder encaixar totes les peces davant l’arribada dels nous reforços que estan arribant al Nou Estadi. Davant la llarga campanya que els hi espera, el tècnic valencià vol fer totes les proves possibles per poder fer front a les exigències de la competició i als possibles imprevistos que es puguin produir en forma de lesió.

D’aquesta manera, el club tarragoní ha fet oficial que l’equip s’enfrontarà a l’Olot, al Girona, a l’Ascó i al FC Barcelona ‘B’ per acabar de completar una pretemporada a la que només li quedaria pendent concretar el xoc de presentació davant la parròquia nastiquera si és que finalment s’acaba produint.

Els duels davant l’Olot i el conjunt de Pablo Machín es duran a terme aprofitant el stage que farà l’equip a la capital de La Garrotxa, més concretament el dimecres dia 3 i el dissabte dia 6 d’agost. D’altra banda, l’encontre davant el conjunt de Santi Castillejo serà el dimecres 27 de juliol al Municipal d’Ascó mentre que el xoc contra el filial blaugrana  es jugarà dissabte 13 d’agost.

Llistat de partits de la pretemporada del Nàstic.
Llistat de partits de la pretemporada del Nàstic.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar