COMPARTIR
Musa en el partit de pretemporada davant l'Olot.

Era un secret a veus que Musa Bandeh tornès a sortir cedit a un equip de la Segona Divisió B. S’havia parlat del Llagostera, però finalment el lateral esquerra militarà al planter d’un Badalona que vol aspirar a fer quelcom important en la nova temporada a la categoria de bronze.

El jugador nascut a Mataró va arribar al Nàstic procedent de l’Olot per convertir-se en la competència directa de Mossa al carril esquerra, si bé la campanya realitzada pel futbolista valencià el va deixar sense cap opció de jugar amb certa regularitat. Això va provocar que la direcció esportiva decidís que el millor per ell era una cessió i d’aquesta manera va tornar al conjunt de La Garrotxa, amb el qual va descendir a Tercera Divisió.

La confirmació de Ferran Giner com a lateral esquerra ha deixat novament sense lloc a un jugador que per la seva edat (24 anys) encara té marge per seguir progressant en això del futbol. Per aquesta raó, enguany tornarà a jugar lluny del Nou Estadi i ho farà al CF Badalona de Manolo González, on espera complir una gran campanya per tal de poder tornar al conjunt tarragoní amb plenes opcions de quedar-s’hi.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar
wpDiscuz