El Nàstic ja coneix la seva fulla de ruta

Debuta i acaba al Nou Estadi

0
La RFEF ha fet públic el calendari de LaLiga2.

La RFEF ha fet públic el calendari de la temporada 2016/17 de LaLiga2 en la qual el Club Gimnàstic de Tarragona intentarà repetir, com a mínim, la classificació final de la darrera campanya arribant al play-off d’ascens.

El Nàstic debutarà a casa davant el CD Lugo el 20 o 21 d’agost, mentre que finalitzarà la fase regular contra l’UCAM Murcia el 10 o l’11 de juny al Nou Estadi de Tarragona. Per tant, en cas de jugar-se quelcom important en la darrera jornada, els de Vicente Moreno comptarien amb l’ajuda de l’afició per assolir l’hipotètica fita.

D’altra banda, el derbi històric davant el Reus Deportiu es produirà a la 15ª jornada (19 o 20 de novembre) a l’Estadi Municipal de Reus. El segon convit davant l’etern rival serà el 29 o 30 al coliseu grana. Cal recordar que aquesta serà la primera vegada que tots dos equips s’enfrontin a la categoria de plata del futbol estatal.

Els grana hauran d’afrontar una doble jornada consecutiva a domicili gairebé al principi de campanya, primer visitant a l’AD Alcorcón i després al CD Numancia. Els duel anterior davant la UD Levante i els dos posteriors contra el Real Zaragoza i el Córdoba CF fan que l’inici del campionat sigui francament exigent.

La competició patirà una aturada a mitjans de desembre a causa de les vacances de Nadal. En el que es refereix a l’entitat tarragonina, l’últim xoc del 2016 es jugarà a Montilivi davant el Girona. El primer encontre del nou any 2017 serà a casa rebent al CD Tenerife.

CALENDARI 2A

Foto: RFEF

 

Comentaris

avatar