Cláudio Pitbull entrena amb el Nàstic

El brasiler es troba sense equip

0
Cláudio Pitbull en la seva etapa a Vitória Setúbal.

Vicente Moreno compta amb un nou jugador des d’ahir dimarts, dia en el que es va dur a terme la primera sessió d’entrenament de la nova pretemporada. Es tracta del veterà davanter Cláudio Pitbull, que amb 34 anys té l’objectiu de provar fortuna al futbol espanyol tot i que porta més d’una temporada sense competir després de que finalitzes la seva relació amb el Gil Vicente portuguès.

El nou killer?

L’aterratge de Pitbull a Tarragona coincideix en un moment on la figura del ‘9’ ha agafat molta importància després de que la secretaria tècnica hagi reforçat la defensa i el centre del camp. A més, amb les sortides de José Naranjo, Achille Emana, Aníbal Zurdo, Marcos i la més que probable de Rayco García, Emilio Viqueira i companyia s’han de posar la granota de treball per tal de trobar els substituts idonis que portin el gol a Can Nàstic.

El primer davanter en arribar podria ser aquest rodamón del futbol que des de que va sortir del primer equip del Gremio ha jugat a Portugal, Turquia, Romania, als Emirats Àrabs i al Brasil, destacant el seu pas pel Fluminense, el Santos i el FC Porto. No obstant, l’equip que va gaudir de la seva millor versió va ser el Vitória Setúbal. Allà va jugar en dos etapes, sent les dues molt similars en quant a números es refereix. En total va marcar 18 gols a l’Estadi do Bonfim.

Els principal handicap de cara al seu fitxatge és la condició física en la que es troba després d’haver estat més d’un any inactiu. D’altra banda, ja sabem que amb Vicente Moreno l’edat no significa absolutament res quan el jugador en qüestió respon al perfil de futbolista que li agrada. I de caràcter,Cláudio Pitbull va sobrat.

Comentaris

avatar