Lévy Madinda ja és aquí

Renova la seva cessió per una temporada

0
Lévy Madinda signant la renovació de la cessió.

Un dels grans rumors de l’estiu grana ha arribat al seu final. Lévy Madinda jugarà una temporada més sota les ordres de Vicente Moreno després de que el conjunt tarragoní hagi fet públic una nota on es comunica la seva continuïtat a Tarragona. D’aquesta manera, es compleix amb la voluntat de totes les parts implicades: la del club d’origen, la del jugador i la del Nàstic. També la de l’afició, que ja pot celebrar el fitxatge d’un dels futbolistes més importants en el darrer tram de temporada i que va ser crucial perquè l’equip pogués lluitar fins al fina per un lloc a la Primera Divisió.

L’impacte del gabonès va ser tal que des de la seva arribada va jugar 22 partits i tan sols es va perdre un encontre a causa dels compromisos internacionals amb la seva selecció.

Cessió amb opció de compra

Un dels aspectes més importants en el retorn del jugador procedent del Celta de Vigo és que el Nàstic ha aconseguit guardar-se una opció de compra que es podrà dur a terme un cop finalitzi la cessió. Per tant, si el rendiment del futbolista és semblant al que va donar durant els cinc mesos que va defensar la samarreta grana és molt probable que el club presenti una oferta per quedar-se’l en propietat.

Cal recordar que Madinda només té 24 anys i que per tant disposa d’un marge de millora prou gran com per pensar en que pot convertir-se en un jugador encara millor respecte al que va demostrar en la seva primera etapa a Tarragona. Ara, haurà de competir amb el jove Wilfried Zahivo per un lloc en l’onze inicial d’un Vicente Moreno que si per alguna cosa es caracteritza és per ser un entrenador just i que no es casa amb ningú.

La presentació del nou jugador grana es dura a terme dimecres a les 17h. en un acte que tindrà lloc al balcó del Mediterrani de la Rambla Nova i que estarà obert a tothom.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar