COMPARTIR
Alberto Varo a la pretemporada.

El Nàstic ha fet oficial la sortida en forma de cessió d’Alberto Varo i Fali, que la propera temporada compartiran vestuari al Mini Estadi per defensar la samarreta d’un FC Barcelona ‘B’ que vol aspirar a l’ascens a Segona Divisió. El fet de no comptar amb ells per a la campanya 2016-17 no significa que el club no els valori de cara al futur. Abans de confirmar la seva sortida, Emilio Viqueira ha signat la renovació d’ambdós futbolistes per a les properes quatre temporades.

Hi haurà qui pugui pensar que Alberto Varo havia de ser el segon porter del primer equip i probablement no s’equivoquin, però el cert és que un jugador tant jove com ell necessita jugar i sumar minuts per seguir creixent i evitar estancar-se. Les seves condicions responen al prototip de porter modern que tant de moda han posat porters com De Gea (Manchester United), Adrián San Miguel (West Ham) o més recentment Sergio Rico (Sevilla FC).

El descens de la Pobla de Mafumet a la Tercera Divisió i la renovació de Manolo Reina han motivat que el Nàstic li busqués un nou destí on pogués gaudir de l’oportunitat de seguir jugant a la Segona B, categoria on podrà continuar desenvolupant les seves actituds físiques i tècniques defensant la porteria d’un equip que evidentment potenciarà el seu joc de peus i la sortida de pilota.

D’altra banda, Fali tornar a fer les maletes per repetir l’experiència  ja viscuda en els últims cinc mesos. L’arribada del migcampista valencià va suposar un punt d’inflexió a la nefasta temporada que estava realitzant el conjunt de Gerard López, que va passar de trobar-se dins del descens a poder aspirar al play-off. El tècnic català ha demanat expressament a la direcció esportiva el retorn d’un jugador que tot i la seva joventut s’ha convertit en un dels referents del vestuari gràcies a l’agressivitat ben entesa que caracteritza la seva manera de ser i d’actuar.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar