Wilfried Zahibo reforça la medul•lar

Fitxatge de present i futur

0
Zahibo ha jugat 24 partits en la darrera temporada a 2B.

Que el ritme no pari. Això és el que hauran assumit al despatx de la direcció esportiva del Nàstic. Dilluns era Djetei, dimarts José Carlos, ahir Kakabadze i avui ha sigut el torn de Wilfried Zahibo, migcampista de tall defensiu que arriba a Tarragona procedent del Valencia Mestalla un cop ha conclòs el seu compromís amb l’entitat ché.

Seguint la mateixa línia que la resta de fitxatges ja oficials, a excepció de José Carlos, l’entitat grana incorpora un jugador molt jove i amb una franca projecció futbolística que convida a l’optimisme. Tot i que prové del G3 de la Segona B, on ha sigut un fix dins dels plans de Curro Torres, el jugador de nacionalitat francesa ja ha debutat aquesta darrera campanya a la Primera Divisió i a més ha jugat diferents encontres a la Copa del Rei.

Amb un alçada de 1.89 cm, Zahibo és un d’aquells futbolistes destinats ha complir amb les tasques més obscures que no tots saben apreciar si és que no et dius Lévy Madinda. Tot i ser força alt i molt físic, també sap remenar la pilota. Firma pels propers quatre anys.

Adéu a Madinda?

El fitxatge de l’ex jugador del Valencia Mestalla pot significar la renuncia final del Nàstic a la possibilitat d’incorporar a Lévy Madinda, ja que ambdós futbolistes comparteixen la mateixa posició dins del camp.

A més amb els fitxatges que el club ha dut a terme, tant la línia defensiva com la del mig del camp semblen ben cobertes. De fet, si no hi ha cap moviment en forma de sortida, és molt difñicil pensar en que l’internacional gabonès pugui emprendre el vol de tornada cap a Tarragona.

Comentaris

avatar