Kakabadze arriba a Tarragona

El georgià arriba com agent lliure

0
Kakabadze ha sigut un fix en les categories inferiors de la selecció.

El que havia de ser el primer fitxatge del Nàstic 4.0 de Vicente Moreno s’ha convertit en el tercer reforç en fer-se oficial per part del club tarragoní. Era un secret a veus, però ha sigut avui quan s’ha confirmat la incorporació d’un jugador que arriba lliure després de finalitzar el seu contracte amb el Dinamo de Tibilisi, equip amb el qual s’ha coronat campió de la Umglesi Liga, la Copa David Kipiani i la Super Copa nacional.

Emilio Viqueira s’ha mogut francament bé en el mercat de fitxatges per trobar un jugador amb característiques similars a les de Gerard Valentín, un futbolista que des del primer dia a comptat per Vicente Moreno tot i els problemes físics que ha patit des de la seva arribada a Tarragona. De la mateixa manera que el lateral gironí, Otar Kakabadze és un jugador menut, ràpid, hàbil i amb una clara vocació ofensiva que s’ajusta a la perfecció amb l’estil del preparador valencià. Enguany ha marcat un gol i ha donat cinc assistències.

El nou jugador grana, que ja ha debutat amb el combinat nacional de Geòrgia, ha firmat un contracte que el lligarà amb el Nàstic les properes tres temporades. La seva presentació tindrà lloc un cop arranqui la pretemporada.

Comentaris

avatar