Tot just a una setmana d’iniciar la pretemporada, el Club Gimnàstic de Tarragona ha fet oficial el primer fitxatge per a la nova campanya 2016/17. Es tracta del defensa central Mohammed Djetei Camara, que arriba com a agent lliure després de finalitzar el seu compromís amb l’Unión Sportive Douala de la lliga camerunesa, i firma per quatre temporades.

El jugador nascut a Yaoundé ha sigut una de les grans sensacions del conjunt verd-i-blanc (segon al torneig domèstic) i inclús de tot el campionat africà.

De fet, la gran temporada que ha realitzat l’ha portat a debutar amb el primer equip nacional del Camerun i ja gaudeix de set internacionalitats amb el combinat dirigit per Volker Finke. Els responsables tècnics de la selecció camerunesa consideren al nou jugador grana com a una de les joves promeses més importants del país de cara als propers anys. Amb tot, ha estat designat com a “Meilleur espoir” de la Ligue 1.

Amb 21 anys, Djetei és un central de llarga envergadura (1,85 cm) que destaca per la seva anticipació i per mesurar molt bé a l’hora d’anar al tall. El seu punt fort, però, és sortir des del darrere amb la pilota controlada als peus, un punt que li ha mancat al Nàstic des que Pablo Marí es veiés relegat a la banqueta en favor de la fiabilitat defensiva mostrada per la parella Xavi Molina-Suzuki.

La presentació del jugador es durà a terme un cop arribi a Tarragona per iniciar la pretemporada sota les ordres de Vicente Moreno.

Foto: 45fois2.com

Comentaris

avatar