Tot i haver prorrogat el seu contracte amb el Nàstic per una temporada més, Sergio Tejera podria haver rebut una oferta per jugar a Primera Divisió per part del Málaga CF, tal i com apunta el portal web de GoldePlata.

D’aquesta manera, el migcampista barceloní veuria com se li obririen novament les portes de la màxima categoria estatal després de despuntar al RCD Mallorca i de viure una situació ben diferent a la disciplina del RCD Espanyol.
La destitució de Mauricio Pochettino, el seu principal valedor, i l’arribada de Javier Aguirre van provocar que deixés de comptar amb el protagonisme que sí que havia tingut sota la direcció del tècnic argentí.

Cal tenir en compte, però, que el Nàstic ha estat el club que ha confiat en ell, entregant-li el timó del centre del camp després de les males experiències a l’Espanyol i posteriorment al Deportivo Alavés.

Això ha provocat que hagi recuperat la il·lusió per l’esport rei i, en conseqüència, el seu millor futbol, aquell que amb només 17 anys el va portar a la pedrera del Chelsea.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar