Segons apunta el Diari Més, la direcció esportiva del club, encapçalada per Emilio Viqueira, estaria treballant per incorporar els dos primers reforços del Nàstic 2016-17.

A falta de fer-se oficial el fitxatge d’Otar Kakabadze, els següents a la llista són Jaime Mata (Girona FC) i José Carlos (UE Llagostera). Ambdós jugadors finalitzen contracte amb el seu club i per tant arribarien com a agents lliures a Tarragona.

Tot-hi l’interès tant important com real que té l’entitat grana envers al davanter madrileny, el cert és que l’operació no es pot catalogar de senzilla, ja que segons apunten alguns mitjans estaria molt a prop de recalar al Real Valladolid de Paco Herrera, que prepara un projecte molt ambiciós per intentar pujar a Primera Divisió.

De fet, el propi jugador ha reconegut en declaracions a ElDesmarque Valladolid que “el més normal és que acabi al Real Valladolid. M’agrada el projecte que estan fent, han estat molt pendents de mi i sempre han mostrat molt interès en fitxar-me”.

Per tant, el Nàstic haurà de fer un esforç extra per intentar convèncer a Jaime Mata de que signi per un nou equip català per tercera vegada consecutiva, després de passar per les disciplines del Lleida Esportiu (33 gols en 78 partits) i del Girona (21 gols en 82 partits).

L’altre jugador pel que s’ha interessat el quadre tarragoní és l’extrem andalús José Carlos, que aquesta darrera temporada ha militat al Llagostera jugant un total de 13 partits en els quals ha marcat un gol i ha donat una assistència, precisament davant el Nàstic en el duel disputat al Municipal de Palamós-Costa Brava.

En aquella ocasió, els aficionats nastiquers que van presenciar el xoc van poder comprovar de primera mà les seves prestacions. És un jugador rapidíssim, tècnic i amb un u contra u d’escàndol que li permet superar amb una facilitat insultant als seus marcadors.

No obstant, alguns el van catalogar com ‘el nou Jesús Navas‘ quan va donar el salt al primer equip del Sevilla.

Després de completar dues campanyes amb el conjunt sevillà, va passar pel Cartagena, l’AEK d’Atenes i el Rayo Vallecano. El gran handicap és que és un jugador molt propens a lesionar-se, un tema que ha frenat la seva carrera futbolística.

Malgrat tot, el Nàstic ja ha demostrat ser un club decidit a apostar per jugadors que han travessat per greus problemes de lesions o que han arribat en baixa forma. De moment li ha sortit bé.

Foto: elperiodicodearagon.com

Comentaris

avatar