El president del Club Gimnàstic Josep Maria Andreu ha passat pels micròfons de la Cadena Ser per parlar de tot el que ha donat de sí la temporada 2015/16 i sobretot, del que passarà aquest estiu de cara al curs vinent. També ha esbrinat quins són els objectius del club a curt termini i ha repassat els diferents moviments que està realitzant la direcció esportiva per reforçar el planter.

Objectius per la 2016/17

Malgrat haver estat a un pas de pujar a Primera Divisió, un fet que no es va acabar produïnt per dos petits detalls com el penal errat davant el Leganés o la pena màxima que va fallar el Real Oviedo contra el conjunt madrileny, el president de l’entitat té molt clar que l’equip ha d’assolir els 50 punts que garanteixen la permanència, per després intentar tornar a jugar la promoció d’ascens a la màxima categoria.

D’altra banda, una vegada superada la xifra dels 6.000 abonats, el club vol continuar creixent i es marca com a objectiu prioritari arribar als 7.000 socis durant la propera campanya.

Mercat de fitxatges

A dia d’avui, el Nàstic és un dels pocs equips de la Liga2 que encara no ha fet oficial cap reforç tot i haver venut a José Naranjo (1 milió + 500.000€ en funció del seu rendiment) i haver fet públic les sortides de Miguel Palanca i Marcos de la Espada.

No obstant això, el president ha reconegut que “la direcció esportiva està negociant amb cinc o sis jugadors que seran determinants i que substituiran les peces que marxen com és el cas d’Achille Emana i José Naranjo”.

En aquest sentit, el lateral dret Otar Kakabadze (Dinamo de Tiblisi) està pràcticament tancat i tot fa indicar que serà el primer fitxatge del projecte 4.0 de Vicente Moreno.

Un dels jugadors que està intentant incorporar Emilio Viqueira és Lévy Madinda, jugador que ha estat cedit pel Celta de Vigo durant la segona part d’aquesta temporada.

Ambdós clubs estan negociant la renovació d’un jugador que “ens interessa, volem i necessitem”. Tot i això, la disputa de la Copa Àfrica durant els mesos de gener i febrer és un punt en contra de cara al seu retorn.

Achille Emana té molt difícil continuar

El que té molts números per no continuar a Tarragona és Achille Emana, qui té ofertes tant nacionals com internacionals.

Josep Maria Andreu ha assegurat que molt probablement el futur del camerunès passi per un club estranger després d’haver realitzat una gran campanya a Can Nàstic.

Tot i la possible sortida d’Achille, la saga dels Emana seguirà present al vestuari ja que el seu germà menor, Stéphane Emana, deixarà la Pobla de Mafumet i ascendirà al primer equip. El davanter, que ja ha debutat aquesta campanya a la Segona A marcant dos gols, realitzarà la pretemporada sota les ordres de Vicente Moreno i després serà el mateix tècnic qui decideixi el seu futur.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar