Ferran Giner complirà la seva quarta temporada a Tarragona.

El Nàstic ha tancat el capítol de renovacions amb la prolongació del contracte de Ferran Giner, el qual finalitzava el seu compromís amb el quadre tarragoní aquest mateix 30 de juny.

La del valencià ha sigut l’últim punt a tractar per part de la direcció esportiva abans de dur a terme l’arribada dels nous reforços que han de completar el projecte 4.0 de Vicente Moreno.

L’ex jugador de l’Olímpic de Xàtiva ha renovat per una temporada més una altra opcional, i serà la competència directa de Mossa, que s’ha consolidat al lateral esquerre convertint-se en un dels millors jugadors en aquesta posició de tota la Segona Divisió.

Per tant, Giner haurà de treballar de valent, tal i com ha fet durant les tres campanyes que ha defensat la samarreta grana, per poder gaudir dels minuts que no ha tingut en el curs 2015/16.

L’arribada de jugadors contrastats i el gran estat de forma del mateix Mossa han provocat una davallada important en la contribució del jugador nascut a Valencia.

Dels 2252 i els 1707 minuts que va disputar durant les seves dues primeres temporades al Nou Estadi, ha passat a jugar 1036 minuts entre Lliga i Copa del Rei.

Amb tot, el jugador sempre ha demostrat un gran compromís tot i no gaudir d’un rol important dins dels plans de Vicente Moreno, i sempre que ha jugat ha estat a l’alçada.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar