L'equip es concentrarà dues vegades

Doble stage de pretemporada per preparar el curs 2016/17

Novetats importants en la preparació del Nàstic de cara a l’inici de temporada.
A diferència del que ha succeït en els darrers temps, l’equip dirigit per Vicente Moreno realitzarà dos stage per posar la maquinària a punt i arribar en el millor estat de forma possible a l’inici del campionat a la Liga2.

Els grana posaran punt i final a les vacances el dilluns 11 de juliol, quan faran nit a Tarragona, i a l’endemà al matí passaran les pertinents proves mèdiques mentres que a la tarda realitzaran la primera sessió de pretemporada. La primera setmana d’entrenaments es completarà a les instal·lacions del club.

El dilluns 18 de juliol serà quan els tarragonins agafaran l’autobús per desplaçar-se fins a Peralada, on realitzaran el primer stage de pretemporada fins el divendres 22.

Després d’haver tornat a Tarragona i d’haver jugat probablement algun amistós, es concentraran per segona vegada i ho faran a Olot. Allà s’hi estaran de l’1 fins al 6 d’agost, abans d’afrontar l’únic partit confirmat davant el Valencia Mestalla.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here