Miguel Palanca en la disputa d'una pilota davant la UE Llagostera.

Dia de comiats a Can Nàstic. Poc després de fer-se oficial la marxa de Marcos de la Espada, el club ha donat a conèixer que no renovarà el contracte a Miguel Palanca i, per tant, tampoc formarà part del planter de la propera temporada.

L’extrem dret va arribar el passat estiu a Tarragona per complir el somni de defensar els colors de la seva ciutat, així com el desig d’una afició que demanava a crits una major presència de jugadors tarragonins dins del vestuari.

L’arribada de Cristian Lobato i Juan Muñiz li ha tancat definitivament la porta de la titularitat en el tram final i més decisiu de la temporada. De fet, s’ha quedat fora de la convocatòria en els darrers quatre partits de la fase regular i en els dos enfrontaments de la promoció d’ascens, davant el CA Osasuna.

Palanca, que anteriorment havia jugat al CD Castellón, al CD Numancia i a l’Elche CF, abandonarà la disciplina del Nàstic havent jugat 19 partits a la Liga Adelante i 1 a la Copa del Rei, en els quals ha marcat 3 gols i ha repartit 2 assistències.

Ha estat un recurs molt útil per a Vicente Moreno durant l’equador del curs, però no ha estat capaç de fer-se un lloc a l’equip titular de les últimes jornades, i per tant, abandona el conjunt grana sense haver pogut desenvolupar un rol més important.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar