Marcos en el dia del seu debut a la Segona Divisió.

Marcos de la Espada posarà punt i final a la seva etapa a Tarragona el proper 30 de juny, moment en el qual expira el seu contracte, després que el club hagi fet oficial la seva no continuïtat, tal i com va avançar en exclusiva Nastic.cat.

L’atacant balear conclou d’aquesta manera la seva relació amb l’entitat tarragonina quatre temporades després d’arribar a un equip on s’ha convertit en una de les icones de l’afició gràcies a l’entrega, la lluita i el compromís que ha demostrat cada vegada que s’ha enfundat l’elàstica grana amb el dorsal ‘20’ a les esquenes.

El de Pollença ha defensat l’escut i els colors del Nàstic en 124 ocasions i ha marcat un total de 43 dianes en partits oficials.

La parròquia nastiquera sempre recordarà el gol que li va marcar al Huesca en l’eliminatòria de campions de la passada campanya, que va certificar el triomf i l’ascens a la Segona Divisió.

Una lesió a mitjans de temporada, el fitxatge d’Aníbal Zurdo i la irrupció golejadora de José Naranjo han estat els principals obstacles perquè Marcos pogués tenir la regularitat necessària com per convèncer tant a la secretaria tècnica com al propi Vicente Moreno.

Curiosament, cap dels tres jugadors que s’han mencionat en aquest paràgraf formaran part del planter del proper exercici i això provoca que Álex López, i molt probablement Stéphane Emana, siguin a dia d’avui els únics davanters del Nàstic 2016/17.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar