Novetats de cara la propera temporada

Ja es coneixen els horaris de la Segona Divisió 2016/17

El programa Play Segunda de la Cadena Ser ha donat a conèixer els nous i diferents horaris que estrenarà la categoria de plata del futbol estatal la propera temporada, una temporada on el Nàstic podria jugar en un total de set franges ben diferents.

Una de les principals novetats és que es recupera el partit -o els partits- de les 16h, tan per la jornada de dissabte com per la de diumenge.
Ambdós dies també acolliran diferents xocs tant a les 18h com a les 20h.

L’únic tret diferencial entre la jornada de dissabte i la dominical serà el partit més destacat del cap de setmana, que com ja és habitual es jugarà els diumenges a les 12h.

Cal destacar que les dues etapes que es jugaran durant el mes d’agost també tindran el seus particulars horaris: a les 19h, a les 21h, i a les 23h. Per tant, hi hauran alguns duels que començaran dissabte i finalitzaran diumenge, tal i com ja succeeix a la Primera Divisió.

Data per conèixer el calendari

D’altra banda, la RFEF ha convocat l’Assemblea General on es sortejaran els calendaris de la Primera i Segona Divisió, i on també es faran públics els quatre grups de la Segona B, per al proper divendres 15 de juliol.

Foto: laliga.es

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here