Lévy Madinda en el darrer xoc davant l'Osasuna.

El Nàstic va donar un salt de qualitat molt clar durant el passat mes de gener, aprofitant el mercat de fitxatges d’hivern en el qual va incorporar una sèrie de jugadors que van millorar i completar la plantilla que Vicente Moreno tenia a les seves mans per tal d’augmentar les possibilitats de lluitar per l’ascens a Primera Divisió.

Un dels noms més importants i que millor rendiment ha donat ha estat Lévy Madinda, que va arribar a Tarragona per cobrir la marxa de David Rocha a la MSL.

L’internacional gabonès, cedit per part del Celta de Vigo (amb contracte fins al 2018), va ser la primera opció del director esportiu Emilio Viqueira per rellevar al migcampista extremeny, una tasca gens fàcil d’assumir tenint en compte la magnitud de la figura d’un dels líders de l’ascens a Segona Divisió. Però des del primer dia s’ha guanyat la confiança de Vicente Moreno i s’ha erigit com un jugador imprescindible en els seus esquemes, gràcies al seu poder físic i la seva tasca a l’hora de robar-li la pilota al rival, sobretot en el tram final de temporada, on el conjunt grana ha certificat el play-off on posteriorment ha caigut davant el CA Osasuna.

Per conèixer l’impacte que ha tingut Madinda dins de l’equip només hem de donar un cop d’ull a la seva participació en les darreres tretze cites de la fase regular, on ha completat els 90 minuts en onze ocasions. A la promoció, ha completat el partit del Sadar i ha jugat 57 minuts en la tornada al Nou Estadi.

En total ha jugat 1.601 minuts amb l’elàstica grana, una diferència brutal respecte als cinc mesos anteriors on, amb el Celta, només n’havia disputat un.

Un cop finalitzada la temporada, el de Gabón marxa de vacances i espera que Eduardo Berizzo li comuniqui si entra en els seus plans o, si pel contrari, s’ha de buscar un nou destí ja sigui en qualitat de cedit o traspassat.

En aquest cas, que és el més probable segons apunten els mitjans que cobreixen l’actualitat del conjunt viguès, ja ha manifestat que li encantaria quedar-se a Tarragona i tot fa pensar que el club pensa en la mateixa direcció.

Foto: lavozdegalicia.es

Comentaris

avatar