El Nàstic comença a planificar la temporada 2016/17 amb dues renovacions importants

Vicente Moreno i Mossa renoven fins al 2018

Els aficionats del Nàstic estan d’enhorabona. Vicente Moreno, l’home que ha canviat la inèrcia del club, ha renovat per dues temporades més tal i com ha confirmat el president de l’entitat Josep Maria Andreu en una entrevista concedida al programa Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio. D’aquesta manera, el valencià seguirà al capdavant de l’equip grana fins, com a mínim, al juny del 2018.

Amb la prolongació del contracte, el Nàstic s’assegura la continuïtat d’un projecte que va arrancar ara fa dues temporades i mitja quan Emilio Viqueira va apostar pel tècnic de Massanassa a l’hora de rellevar al destituït Santi Castillejo. La seva continuïtat possibilita que el club es pugui plantejar donar un pas més en quant als objectius de la propera temporada, passant de mantenir la categoria a lluitar de nou per entrar al play-off o inclús, lluitar per l’ascens directe.

Ja en la campanya del seu debut, Vicente Moreno va aconseguir classificar al conjunt tarragoní per a la final de la promoció d’ascens, després de remuntar una diferència en lliga que semblava insalvable i d’eliminar a dos equips millor classificats com el Racing de Ferrol i el Sestao River. Finalment, la UE Llagostera va acabar amb el somni d’un ascens que si es va produir el curs següent, gràcies a una fase regular pràcticament perfecta i que es va traduir amb la classificació per a l’eliminatòria de campions davant la SD Huesca i el posterior retorn a la Lliga Adelante.

Enguany, l’equip ha continuat amb la línia ascendent de les darreres temporades i ha tingut l’oportunitat de lluitar per pujar a Primera Divisió. La renovació ha sigut la recompensa a tota la feina ben feta que ha realitzat l’entrenador valencià des del primer dia.

Mossa també es queda a Tarragona

José María Angresola Jiménez, més conegut com a Mossa, també ha decidit acceptar l’oferta que li ha presentat el club renovant per dues temporades més una tercera opcional, prorrogant un contracte que finalitzava el proper 30 de juny. En aquest cas, el valencià havia renovat abans de disputar-se l’eliminatòria del play-off davant l’Osasuna.

D’aquesta manera, Vicente Moreno seguirà comptant amb el que probablement sigui el millor lateral esquerre de tota la categoria i, a la vegada, amb el segon jugador que més minuts ha disputat aquesta temporada (3.567), només per darrere de Manolo Reina.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here