Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic respecte al partit davant el CA Osasuna disputat al Nou Estadi de Tarragona, corresponent al partit d’anada de la semifinal del play-off d’ascens a Primera Divisió.

Manolo Reina (5): no va tenir cap responsabilitat en cap dels tres gols que va encaixar però tampoc va realitzar cap parada salvadora d’aquelles que marquen la diferència en una eliminatòria com la que ens ocupava.

Gerard Valentín (7): una de les millors notícies es que l’ex jugador de l’Olot ja està al 100% i pot ser un element clau per a la propera temporada. Dissabte va donar l’assistència de l’1-0 després d’una gran jugada personal. Pel cantó negatiu, es va deixar emportar per la frustració quan ja pintaven bastos.

Daisuke Suzuki (4): primer suspens de la temporada per al japonès. Es va deixar guanyar la partida per David García en l’1-1 i va quedar retratat per Mikel Merino en l’1-2. Va abusar del joc directe en comptes d’intentar passar la pilota pel terra. No obstant, desitgem la seva continuïtat.

Xavi Molina (5): va complir amb la seva responsabilitat defensiva tot i que a l’hora de donar sortida a la pilota es va precipitar de la mateixa manera que el seu company a l’eix de la defensa.

Mossa (7): incombustible treball el que va donar, una vegada més, pel carril esquerra. Aquesta vegada no va donar cap assistència de gol però no perquè no ho intentés.

Lévy Madinda (6): clau per mantenir a ratlla les escomeses del rival, tot i que amb l’1-2 la seva figura va passar a ser prescindible. Bona feina la seva durant els cinc mesos que ha estat a Tarragona. #GraciasPorVenir

Sergio Tejera (4): havia de ser l’home que tranquil·litzes el joc local desprès d’haver fet el més difícil, que era marcar el primer gol, però no va aparèixer. També hem de ser justos reconeixent que els centrals tampoc el van buscar en masses ocasions.

Cristian Lobato (4): l’altre element destinat a tocar, combinar i jugar la pilota. Com sempre, va ser important en els primers minuts de l’equip però desprès no va trobar la manera de ser protagonista.

José Naranjo (6): golàs de ‘9’ d’àrea total el que va marcar per obrir el camí de l’esperança. A partir d’aquí, va estar molt accelerat en totes les seves accions i a més va facilitar l’1-3 d’Osasuna al no refusar una pilota que semblava perdre’s per la línia de fons.

Achille Emana (5): era el dia perfecte perquè es vestís d’heroi i es convertís en el protagonista de la remuntada però va ser incapaç de marcar la diferència. Físicament ha arribat molt justet a l’eliminatòria.

Álex López (6): la novetat en l’onze inicial. Va complir a l’hora de baixar pilotes al terra tot i que es va diluir a la vegada que l’equip. De ben segur que li hagués agradat que el busquessin amb més pilotes que anessin a ras de gespa.

Substituts:

Jean-Luc (5): va tenir l’infortuni d’entrar al camp minuts abans de l’1-2 i per tant no va poder
curtcircuitar a la defensa navarresa com sí va fer-ho al Sadar. Possiblement hauria d’haver sortit d’inici.

Marcos de la Espada (5): va ser el relleu d’Álex López i va complir les mateixes funcions. De la mateixa manera que al jugador de Segur de Calafell, al balear tampoc li va arribar cap pilota en condicions per provar al porter Nauzet.

Juan Muñiz (6): va maquillar el marcador amb el 2-3 definitiu tot i que no va aportar pràcticament res més en els minuts que va estar sobre la gespa. Evidentment, va entrar en un moment molt difícil, quan l’eliminatòria ja estava decidida.

Entrenador:

Vicente Moreno (5): no va saber llegir la lectura del partit, o això es el que va semblar des de fora. Si va encertar a l’hora de plantejar l’inici del matx, després, amb l’1-0, tindria que haver intentat donar instruccions per frenar l’ímpetu dels seus jugadors que finalment els hi va acabar passant factura.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar