Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Sadar davant l’Osasuna, corresponent a la anada de la primera eliminatòria dels play-off d’ascens a la Liga BBVA.

Jean Luc
Ha tornat ha demostrar que encaixa molt bé com a dotzé home. La seva entrada al camp ha estat un revulsiu per l’equip i ha aprofitat molt bé la seva estona de joc. Ha ajudat a sintontizar el migcamp amb la davantera i ha propiciat més ocasions de gol, una d’elles culminada pel propi Jean Luc clavant un molt bon gol des de la frontal de l’area.
El seu gol arregla una mica el marcador i pot ser or de cara al partit de tornada al Nou Estadi.

Juan Muñiz
Ha jugat intermitentment durant la temporada i, al partit més important, la titularitat li ha vingut gran. Ha aportat molt poc a nivell ofensiu i ha estat imprecís en les poques jugades en les que ha participat.

Lobato
A l’igual que Muñiz, ha passat sense pena ni glòria pel partit. Un equip defensivament sòlid com Osasuna obliga a plantejar més d’una alternativa a l’hora de crear ocasions de gol, però la poca participació de Lobato ha reduït les opcions de l’equip.

Comentaris

avatar