Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi davant l’Alavés, corresponent a la jornada 42 de la Lliga Adelante.

Xavi Molina
Va disposar d’una ocasió clara a la primera part i va obrir la llauna en un remat potent de cap a la sortida d’un córner. El de La Canonja és una basa a tenir en compte en jugades a pilota aturada. Juntament amb la serietat defensiva que aporta, és un dels homes claus d’aquest tram final de temporada.

Aníbal Zurdo
El palntejament de Vicente Moreno era clar: sortir a controlar el partit i tenir tota la carn a la graella per avançar-se en el marcador el més aviat possible. L’equip va disposar de diverses ocasions clares durant la primera part i, tot i que Aníbal va estar participatiu, li va faltar encert. Materialitzar les ocasions de gol serà un factor clau en l’eliminatòria contra Osasuna, així que esperem que tingui més sort de cara a porteria.

Afició
La majoria dels més de 12.000 aficionats que van assistir al Nou Estadi van recolzar l’equip durant tot el partit i van despedir l’equip amb una forta ovació quan es va confirmar la victoria del Leganés. No obstant, hem de donar un toc d’atenció a aquelles persones que van començar a marxar després de l’empat de l’Alavés i que, juntament amb el resultat a Miranda de Ebro, posposava l’ascens dels granes a la sort del playoff. L’esforç d’aquest equip mereix el suport de l’afició durant els noranta minuts.

Comentaris

avatar