L’equip de Vicente Moreno afrontarà la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Primera Divisió davant l’històric CA Osasuna, que s’ha classificat després de golejar al Real Oviedo per un resultat d’autèntic impacte (0-5).

El partit d’anada es disputarà aquest proper dimecres a l’Estadi del Sadar (20h), mentre que la tornada serà dissabte al Nou Estadi de Tarragona (19h).

Els grana, que en el partit de lliga van esgarrapar un punt en un dels camps més calents de tota la categoria gràcies a un penal transformat per Marcos de la Espada, esperen obtenir, com a mínim, un resultat semblant al d’aquella primera jornada del 2016 per tal de que el Nou Estadi sigui un factor determinant de cara a la final de la promoció d’ascens.

Cal recordar que en l’avantpenúltima data de la fase regular ambdós equips es van enfrontar en un duel directe per aspirar a l’ascens directe a la lliga de les estrelles, que va finalitzar amb la victòria per la mínima del Nàstic amb un autèntic golàs de falta de José Naranjo.

Per tant, al conjunt tarragoní li valdria repetir els mateixos resultats que ha aconseguit en els dos enfrontaments directes davant el conjunt navarrès.
No obstant, el play-off és un altre història i qualsevol error et pot deixar en fora de joc, però la parròquia nastiquera pot estar ben confiada perquè si alguna cosa ha demostrat aquest equip es que és capaç de competir en qualsevol context i escenari on hi hagi una pilota de per mig.

A més, Vicente Moreno ja va evidenciar que es un estratega de primera en la final del play-off de la passada campanya davant la SD Huesca i, per tant, és tota una garantia per treure profit d’una eliminatòria a doble partit on l’empat beneficiaria al conjunt grana, gràcies a la seva millor classificació, tot i que el valor doble dels gols marcats fora de casa és el que prevaldrà per sobre de tot.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar